Hoppa till sidans innehåll

Lång SM 2017

2017-09-19 08:50
Tre SAIK-are stod på startlinjen när årets SM-tävlande återupptogs i helgen vid Klockhammar i östra delen av Kilsbergen.
  • Uppdaterad: 2017-09-19 08:50

Marcus Millegård och Heino Ollin i H21 och Emelie Karlsson I D18. Marcus gjorde ett stabilt kvallopp på lördagen och tog en säker andraplats i det kvalheatet med den minsta marginalen ned till den åtråvärda 10-de platsen. Heino hade problem med sin fotskada i den steniga gamla strandlinjen på kanten av Kilsbergen, så han avbröt loppet. Emelie startade med en bom redan på ettan och sedan blev det lite stressigt och hon fick aldrig någon bra känsla i loppet.  Hon slutade 24:a, 4 min från A-final.

Kvalsegrarna i H21 fick svara för favoritskapet, men en plats bland de tio bästa kändes fullt möjlig för Marcus. Han fick till en bra start, men ett något sämrevägval och en minutmiss på sjuan gjorde att ”lövet” var dryga minuten avlägsen. Marcus var dock nöjd med insatsen över den 15,2 km långa banan i den kuperade och detaljrika Kilsbergssluttningen  och tyckte att placeringen var fullt godkänd men tanke på nedlagd träning.

Emelie sprang i D18:s B-final och slutade där sexa.

Arrangerande KFUM Örebro ska ha eloge för en välarrangerad tävling med en öppen och fin arena som badade i solsken hela helgen

Skribent: Anders Axelsson
Epost: This is a mailto link
Var_vision
 
Stugan
 
Trana_med_SAIK_logo
.
.
VB

SAIK arrangerar:
.
Kasjontrail
.
Poängpromenader
.
MotionsOL
.
Naturpassetlogo
.
Enjoy

 


Våra partners:
sponsorhuset[1]
.
Revisionsgruppen
.
Smsport ny logo_300
.
.
Gräsroten - Svenska spels stöd

Har du frågor eller funderingar angående hemsidan, kontakta This is a mailto link

Postadress:
Sävedalens AIK - Orientering
Box 2020
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0708-204014
E-post: This is a mailto link