Hoppa till sidans innehåll

Träna med SAIK


Träna Orientering med Sävedalens AIK

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Sävedalens AIK med Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss. För vår ungdomsverksamhet finns mer info här.

Sävedalens AIK eller SAIK som vi oftast säger är en bredd- och elitklubb som bedriver stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

Träningar

Vi har vanligtvis träningar tisdagar och torsdagar och när det inte är tävlingssäsong även på söndagarna. Tisdagar är hela klubbens träningsdag, då junior- och seniorgruppen vanligtvis springer intervaller samtidigt som även ungdomar och motionärer tränar. Efteråt finns det lagad mat i klubbstugan och de flesta brukar stanna en stund och umgås. Ibland har vi även speciella samlingar. På söndagar under perioden november - mars är det distansträningar, som mestadels utgår från klubbstugan.

Vissa lördagar under vintern planeras speciella teknikträningar på någon närliggande karta.

På torsdagar deltager vi på GOFs elitträningar och i GOFs nattcup som är varannan torsdag på vinterhalvåret. All information om träningstyp, tid och samlingsplats finns i kalendern på hemsidan.

Hemsidan

På vår hemsida www.saik.o.se hittar du det mesta av den information du behöver för att delta i vår verksamhet. Under fliken kalender finns bland annat alla träningar inlagda. Vissa aktiviteter kräver anmälan. Detta görs via aktivitetsanmälan en bit ned till höger hittar du det. Du måste dock vara inloggad medlem för att nå aktivitetsanmälan. Om du känner att du vill fortsatt träna regelbundet med oss utan att för den skull tävla för oss, kan du ansöka om passivt medlemskap för 100 kr och därmed kan du också själv anmäla dig till aktiviteter som kräver anmälan.

Transport till klubbstugan

Vår klubbstuga ligger här.

Den har koordinaterna: 57.714854,12.138212

Har du inte bil kan du ta bussen. Det finns fina bussförbindelser med buss 513 från Korsvägen endast 20 minuter.

Många SAIK:are åker från stan till träningen. Du kan fråga om skjuts till träningen på vår Facebookgrupp SAIK samåkning: https://www.facebook.com/groups/175988392590193/

Frågor Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss. Maila dina kontaktuppgifter till This is a mailto link så hör vi av oss.

Välkommen att träna med oss – SAIK e’ klubben!

Uppdaterad: 2014-06-25 15:39
Skribent: Stefan Millegård & Träningskommitén
Epost: This is a mailto link
Var_vision
 
Stugan
 
Trana_med_SAIK_logo
.
.
VB

SAIK arrangerar:
.
Kasjontrail
.
Poängpromenader
.
MotionsOL
.
Naturpassetlogo
.
Enjoy

 


Våra partners:
sponsorhuset[1]
.
Revisionsgruppen
.
Smsport ny logo_300
.
.
Gräsroten - Svenska spels stöd

Har du frågor eller funderingar angående hemsidan, kontakta This is a mailto link

Postadress:
Sävedalens AIK - Orientering
Box 2020
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0708-204014
E-post: This is a mailto link